Bestuur

Marcellina Stolting – Voorzitter

Marcellina Stolting is sinds de oprichting lid van het bestuur van de Feline Welfare Foundation. Vanaf het eerste uur heeft zij de functie van voorzitter. Zij heeft als speciale interesses gedragsproblemen, en is actief binnen de werkgroepen Gedrag, Vroegcastratie, Fokken, Beleid en de Studentenbegeleiding.

In het dagelijks leven behandelt Marcellina gedragsproblemen bij katten op doorverwijzing van dierenartsen en heeft spreekuren in twaalf dierenklinieken verspreid door het land. Zij geeft les over kattengedrag op verschillende opleidingen en voor diverse doel/beroepsgroepen.

Marcellina houdt zich uitsluitend met katten en hun gedrag bezig; dat is haar grote passie. Naast haar praktijk en de Feline Welfare Foundation werkt ze ook voor de Sophia Kattenbond en schrijft ze regelmatig een column voor Uw hondenkat. Ze is betrokken bij diverse wetenschappelijke onderzoeken over katten.

De katten Boeda, La Gomera, Maya, Lucky en Priet wonen bij haar.

 

Els Peeters – Vice-voorzitter

Els Peeters is sinds de oprichting lid van het bestuur van de Feline Welfare Foundation. Momenteel heeft zij de functie van vice-voorzitter. Els heeft speciaal interesse in kattengedrag en diergeneeskunde en is actief binnen de werkgroepen Fokken, Vroegcastratie, Voeding, Gezondheid en wetenschap, en Gedrag en wetenschap.

Els is in het dagelijks leven actief als gedragsbioloog gespecialiseerd in kattengedrag. Naast haar studiegroep van een dertigtal dieren heeft ze uiteraard ook thuis een aantal salontijgers rondlopen.

 

Linda Oostland – Secretaris

Linda Oostland  woont in de provincie Groningen en werkt als verpleegkundige op de afdeling verloskunde in een ziekenhuis. Daarnaast studeert ze veterinaire natuurgeneeskunde, waarvoor ze stage doet bij het kattengedragsadviesbureau in Amsterdam, omdat katten haar passie zijn. Zelf heeft ze 3 Russische blauwe katten, Freya, Bonne en Russia. Sinds november 2008 is ze secretaris van de FWF. Door zich in te zetten voor de FWF, wil ze graag een bijdrage leveren om het welzijn van katten te verbeteren.

 

Erika Huyveneers – Penningmeester

Erika Huyveneers is de penningmeester van de Feline Welfare Foundation. Zij was al enkele jaren als vrijwilliger bij de FWF betrokken en is eind 2013 het bestuur komen vervoegen als penningmeester.

 

Carline van de Winkel – Algemeen bestuurslid

Carline is algemeen bestuurslid van de FWF en houdt zich bezig met de website en social media van de FWF.

 

Jolien Wolvers – Algemeen bestuurslid

Jolien Wolvers was al enige tijd vrijwilliger bij de FWF en is eind 2013 in het bestuur gekomen.