Inzamelen

Schrijfwaren
Geef jij om het milieu én om katten? Gooi je oude schrijfwaren (pennen, markeerstiften, alcoholstiften,…) dan niet weg, maar zamel ze in! De FWF laat ze in samenwerking met TerraCycle en BIC® recycleren, zodat ze een nieuw leven krijgen. Zo steun je het milieu en de FWF.

Hoe kan je ons helpen? Zet een grote kartonnen doos met onze poster op je school, kantoor of andere plaatsen waar veel schrijfwaren worden verbruikt. Hang er het postertje bij dat u hier kan downloaden. Hierop staan ook alle toegelaten schrijfwaren. Vraag ons een verzendlabel voor gratis verzending (we mailen dit gewoon door) en kleef dat op de doos. Is de doos vol (minimum 5kg), dan kleef je ze dicht en doe je ze op de post. Zo simpel is het! Vergeet zeker niet jouw inzamelpunt te vermelden in de lijst (aparte tabbladen voor België en Nederland).

Zelf geen kans om ergens een doos te zetten? Kijk dan op de inzamellijst voor een inzamelpunt in jouw buurt (aparte tabbladen voor België en Nederland).

TIP: Kijk ook thuis eens alle laden, potjes en pennenzakken na. Je vindt vast nog een heleboel niet meer werkende pennen, stiften, correctielinten…