Partners

Steun de FWF met uw aankopen bij onze partners
Met uw aankopen kunt u nu ook de FWF steunen. Sommige bedrijven hebben immers speciale partnerprogramma’s voor goede doelen, waarbij de aangesloten goede doelen een kleine commissie op de verkoop krijgen. De FWF is aangesloten bij onderstaande partnerprogamma’s. Door uw bestelling te plaatsen via de (gecodeerde) link op onze website of een actiecode in te geven bij de aanmaak van een account, schenkt u zo een deel van de winst aan de FWF. Leest u aub hieronder de instructies voor de leverancier van uw keuze goed na. Zo bent u ervan verzekerd dat uw steun wel degelijk naar de FWF gaat.

 

 


katten 10%

Zooplus
Zooplus is een online dierenwinkel met meer dan 8000 dierenbenodigdheden, diervoeding van alle merken en dierenaccessoires. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw kat, hond, konijn, knaagdier, vogel, vis, reptiel en paard. En dat gemakkelijk aan huis geleverd!

Hoe werkt het?
Telkens u een bestelling wilt plaatsen, komt u naar de website van de FWF en klikt u op de banner om naar de webshop van zooplus te gaan. Zo wordt een code meegestuurd die uw bestelling aan de FWF linkt. De FWF ontvangt dan 3 tot 5% provisie voor de aankopen gedaan via de link op onze site.

Waarom kopen bij Zooplus?
•  Enorme keuze en veel speciale producten en nieuwigheden. Ook veel voedselverrijkingsspeelgoed voor katten.
•  Geen verzendkosten vanaf een bestelling van €19, ook naar België.
•  Snelle levertijd.
•  Ruime keuze aan veilige betaalmogelijkheden.
•  U spaart punten voor gratis producten.
•  Interessante kortingen voor bulkbestellingen boven de €100, voor fokkers en dierenasielen.

 


 

Steun onze sponsorMedPets

Medpets.nl is een online dierenapotheek waar u diergeneesmiddelen, dieetvoer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor honden, katten, paarden, knaagdieren, konijnen, vogels en terrariumdieren voordelig online kunt bestellen.

Hoe werkt het?
Telkens u een bestelling wilt plaatsen, komt u naar de website van de FWF en klikt u op de banner om naar de webshop van Medpets te gaan. Zo wordt een code meegestuurd die uw bestelling aan de FWF linkt. De FWF ontvangt dan provisie voor de aankopen gedaan via de link op onze site. Voor Belgische klanten geldt hetzelfde systeem. Om naar de Belgische website te gaan, klikt u eens u op de site van Medpets bent gewoon op het Belgische vlaggetje rechtsboven (boven winkelwagen). U wordt dan automatische doorgestuurd, maar de provisie voor de FWF blijft gelden.

Waarom kopen bij Medpets?

• Een uitgebreid en voordelig assortiment met meer dan 3000 kwaliteitsproducten
• Deskundige en klantvriendelijke service
• Nederlandstalige dierenarts voor advies
• Nederlandstalige klantenservice is tijdens kantooruren altijd telefonisch te bereiken

 


 

Goede Doel Shop

Via Goededoelshop.nl kan je de FWF steunen door te shoppen bij jouw favoriete webwinkels, zonder dat het je iets extra kost! Via Goede Doel Shop kun je doorklikken naar ruim 250 bekende webwinkels (zoals Zalando, Bol.com, D-reizen, ICI Paris XL etc.) en gaat er per aankoop een donatie naar de FWF. Wanneer je een aankoop doet, wordt Goededoelshop.nl namelijk door de webwinkel beloond met een ‘’bonus’’. Normaal gesproken gaat dit geld naar de webbeheerder, maar Goede Doel Shop doneert dit aan het goede doel. Je shopt zo dus bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen, alleen gaat er nu een deel van je aankopen naar de FWF!

Hoe werkt het?
De te volgen stappen zijn simpel:

1) Ga naar www.goededoelshop.nl en kies “Kies doel/login”
2) Registreer jezelf met je e-mailadres en kies een wachtwoord.
3) Als je ingelogd bent kies je bij “goede doelen” Feline Welfare Foundation (FWF).
4) Daarna kies je de webshop waar je jouw product(en) wil gaan kopen.
5) Als je jouw aankopen hebt gedaan krijg je een bevestigingsmail van de desbetreffende webshop én van goededoelshop.nl, zodat je zeker weet dat het allemaal goed is gegaan. Je krijgt ook te zien hoe hoog het bedrag is wat overgemaakt wordt naar de FWF.

Begin met shoppen!

 


Bookdifferent

Bookdifferent is een site voor online hotelreserveringen. Per boeking ontvangt de FWF 50% van de commissie. De laagste prijs is gegarandeerd. Jij betaalt niks extra, ook geen reserveringskosten. De getoonde prijs is de prijs die je betaalt. En dit voor meer dan 240.000 hotels wereldwijd! Het gekende Booking.com verwerkt je reservering. De vergoeding die Bookdifferent hiervoor krijgt, deelt het met het goede doel van jouw keuze: de Feline Welfare Foundation.

Hoe werkt het?
Boek ‘different’ in vier stappen:

1)     Ga naar http://fwf.bookdifferent.com/nl
2)     Boek het hotel van jouw keuze
3)     Booking.com stuurt je per e-mail een reserveringsbevestiging.
4)     BookDifferent stuurt je een e-mail ongeveer een maand nadat je je hebt uitgecheckt bij het hotel, met het exacte bedrag.

Waarom een reis boeken bij Bookdifferent?
• Laagste prijzen: voor de uitvoering van jouw reservering werken we samen met Booking.com, de grootste en goedkoopste hotelboekingssite ter wereld.
• Geen reserveringskosten: de getoonde prijs is de prijs die je betaalt.
• Meer dan 240.000 hotels wereldwijd.
• Overzichtelijke hotelsite, zonder commerciële advertenties.
• Je boeking wordt zonder extra kosten afgehandeld door het veilige reserveringsysteem van Booking.com, de grootste aanbieder van online hotelreserveringen.


 

Superpet
Superpet.nl is een online dierenwinkel waar u terecht kunt voor uw vrij verkrijgbare diergeneesmiddelen en dierverzorgingsproducten. Tevens is dit de webshop voor de aankoop van uw natuurlijke dierproducten.

Hoe werkt het ?
Ga naar www.superpet.nl en meld u aan als nieuwe klant. Gebruik de unieke activeringscode ‘FWF1201’ om uw account gegevens te completeren. Deze code dient u in het vakje “vul hier uw goede doelen account in” in te vullen. Vanaf dat moment zal van elke aankoop die u doet bij Superpet 2% terugvloeien naar de Feline Welfare Foundation. Het is belangrijk dat u dit invult, omdat alleen op deze manier de Feline Welfare Foundation kan profiteren van de 2% afdracht.

Waarom kopen bij Superpet?
• Breed assortiment.
• Groot aanbod natuurlijke producten.
• Scherpe prijzen, regelmatig extra aanbiedingen en gratis verzending vanaf €49,00
• Ook verzending naar België.
• Bij uw 1e aankoop ontvangt u een korting van 5%. Gebruik hiervoor de actiecode ‘11EAK89129’. Zo kan uw korting tezamen met de extra Petpoints oplopen tot een totale korting van 10%.
• Bij elke aankoop van €10 ontvangt u 1 Petpoint ter waarde van €0,50. Dit is een 5% korting die u reserveert voor een volgende bestelling op het gehele assortiment.